سایت یا وب سایت چیست؟
طراحی وب سایت مجموعه ای بسیار گسترده را در بر می گیرد، تصاویر، متون، ویدئو، و یا فایل هایی با فرمت های مختلف، ازجمله اسناد و اطلاعاتی هستند که می تواند آنها را در یک وب سایت و یا سایت جای داد. صفحات یک وبسایت با ترتیب خاصی که مبنی بر یک موضوع خاص هستند، به یک دیگر پیوند داده می شوند.
برای انتشار یک فایل بر روی وب سایت باید ابتدا آن را در یک کامپیوتری قرار داد که در سراسر دنیا شناخته شده باشد و همچنین نام دامنه و یا همان آدرس اینترنتی است که به آن “دومین” هم می گویند. ادامه مطلب ...
امروزه یکی از با ارزش ترین موارد در زندگی روزمره افراد “زمان” است که متاسفانه به آن توجهی نمیشود. در عصر نوین برای یک خرید آسان بجای آنکه ساعت ها در ترافیک بمانیم و آلودگی صوتی و هوا را تحمل کنیم، بجای آنکه ساعت ها پشت ویترین مغازه ها و به صحبت های فروشندگان در صف یک کالا وقتمان را صرف کنیم، می توانیم در یک فروشگاه اینترنتی آنلاین خرید خود را انجام دهیم و زمان را برای خود صرفه حویی نماییم.
خرید آنلاین می تواند برای ما فوق العاده باشد چرا که ما می توانیم با تنها چند کلیک ساده و دیدن نظرات کاربران بهترین انتخاب را داشته باشیم و در زمانی که وقت خود را کنار خانواده صرف می کنیم کالای سفارش داده خود را تهیه نماییم.
سایت های فروشگاه اینترنتی موبایل زیادی وجود دارند که در حوزه آموزش و تعمیرات موبایل در کشور فعالیت دارند. با استفاده از این سایت های تخصصی موبایل کاربران می توانند جدیدترین و بروزترین متدها و روش های تعمیرات موبایل و بررسی انواع موبایل را دنبال کنند.
گوشی های موبایل روز به روز در حال پیشرفت بوده و انواع جدیدتری از آنها با طراحی و امکانات متفاوت روانه بازار میشود. با توجه به این موضوع و تنوعی که در طراحی گوشی های موبایل وجود خواهد داشت، یک تعمیرکار موبایل و حتی یک خریدار موبایل باید اطلاعات به روزی داشته باشد تا بتواند بهترین انتخاب را داشته باشد. ادامه مطلب ...
امروزه سایت های مذهبی در راستای ترویج احکام دینی و اسلامی ملی، جذب مخاطب، اطلاع رسانی از فعالیت های تشکل هایی بمانند مساجد، هیات ها، موسسات دینی، پاسخگویی به سوالات شرعی و دینی مردم، همچنین اطلاع رسانی رویدادهای مذهبی و غیره نقش بسزایی داشته اند. ادامه مطلب ...
تفاوتی ندارد که شما تحصیلات بالایی داشته باشید یا خیر، به هرحال پیدا کردن شغل مناسبی که مرتبط با رشته تحصیلی تان باشد، یا به آن علاقمند باشید کار بسیار دشواری است. با اینکه جوانان امروزی بیشتر به دنبال کار ساده با درآمد بالا هستند، اما توانایی لازم و علاقه در انجام هرکاری شرط موفقیت در آن است. تعداد افراد تحصیل کرده ای که هنوز بیکار هستند و شغل مناسبی برای خود پیدا نمی کنند، روز به روز در حال افزایش است؛ اما در این میان استارت آپ ها (Start Up) در چند سال اخیر رشد چشمگیری پیدا کرده و تا حدودی بخشی از مشکلات جوانان جویای کار را مرتفع کرده اند.
استارت آپ در واقع با شکل گیری یک شرکت صورت می گیرد که ایده های نو و خلاقانه خود را ارائه داده و کسب و کار جدیدی را به دنبال آن آغاز می کند. برای شروع این فعالیت نیاز به سرمایه آنچنانی و یا الزام به ثبت شرکت نیست و با توجه به نوع ایده و کسب و کار با کمترین بودجه ممکن نیز شاید بشود یک استارت آپ را آغاز نمود.
معمولا بیشتر موسسات و ادارات برای استخدام نیروهای مورد نیاز، نوک پیکان را به سمت افراد باتجربه و دارای سابقه کار می گیرند، چرا که نیاز به آموزش، صرفه هزینه، زمان و انرژی کمتری دارند و در اندک زمانی شخص به درون سیستم کاری راه پیدا کرده و بازدهی بیشتری را برای آن موسسه به ارمغان می آورد.
فریلنسر (Freelancer) شخصی است که فارغ از تعهد نسبت به اداره، شرکت یا هر سازمانی در زمینه کسب و کار خود به صورت دورکاری و حرفه ای فعالیت های لازم را برای ارگان های مختلف انجام داده و بسته به پروژه هایی که قبول می کند می تواند کارفرمای خود را انتخاب نماید. برخلاف روش های سنتی که در سال های گذشته برای انجام کارها، ارائه سرویس ها و خدمات مختلف صورت می گرفت که شخص حتما باید در مکان خاصی مشغول به کار می شد و تابع یک کارفرما خاص بود، امروزه به لطف پیشرفت علم و تکنولوژی دیگر نیازی به ملزم کردن شخص به پایبند بودن به روش های سنتی وجود ندارد. نحوه کار فریلنسرها در نوع خود جذاب و جالب است زیرا آن ها می توانند به راحتی در منزل خود بنشینند یا در حین مسافرت با قطار و هواپیما به راحتی به کسب درآمد بپردازند بدون این که سرما، گرما و هزینه خاصی را برای رفت و آمد متحمل شوند.
اگر شما یک فریلنسر (دور کاری) حرفه ای شوید سطح درآمدتان حتی از چندین کارمند در یک شرکت یا اداره نیز بیشتر خواهد شد. این گفته را کسانی در حوزه هک، بورس، ثبت اطلاعات و گزارش و کسانی که در تولید محتوا کار می کنند به سادگی متوجه شده و آن را درک می کنند. امروزه کسب و کارهای اینترنتی و دیجیتال مارکتینگ ها به قدری در کار و تجارت الکترونیک خود پیشرفت کرده اند که این مدل از بیزینس را در دنیا به همگان ثابت نمودند و درآمد فوق العاده ای را از این طریق کسب می کنند. برای درک بیشتر این مسئله می توانید بازار بورس شرکت هایی که در زمینه تکنولوژی و آی تی در ایران فعال هستند را با بازار بورس خودرو، دارو و مواد غذایی مقایسه کنید.
تعداد دورکاران یا همان فریلنسرها مدام در حال افزایش است. این که شما در چه رشته ای تحصیل کرده اید یا چه حرفه ای مهارت دارید مهم نیست اگر در زمینه هایی مانند تدریس زبان کره ای، طراحی نقشه، تایپ، ترجمه، فتوشاپ و یا هر حرفه دیگری فعالیت دارید به راحتی می توانید در منزل خود نشسته و به کسب درآمد بپردازید. اشخاص زیادی در نقاط مختلف دنیا هستند که به مهارت شما نیاز دارند. چون خیلی ها اصلا خبر ندارند که شما در چه کاری حرفه ای هستید و چه هزینه ای را دریافت می کنید پس لازم است محیطی فراهم باشد تا بتوانید به عنوان فریلنسر کار کنید.
در همین راستا چندی پیش یکی از دوستانی که در یکی از شهرستان های استان کرمان زندگی می کرد که در زمینه زبان انگلیسی تخصصی مهارت زیادی داشت و از همین طریق با استفاده از برنامه اسکایپ به تدریس اینترنتی زبان به دانش جویان لندن و منچستر مشغول شده بود، در همان مدت هزینه ای برابر با پنج سال تدریس در ایران را دریافت کرد آن هم به پوند انگلیس!
ادامه مطلب ...